Рубрика “Книжкова полиця”

Бібліотека – філія №10 (с. Вовчинець, вул.Вовчинецька, 35)МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради а представляє вашій увазі щотижневу рубрику «Книжкова полиця».

Щоразу у нашій рубриці ми  ділимося з вами книгою, яка лежить на книжковій полиці нашої бібліотеки  і варта вашої уваги. Рубрику веде  наша ведуча-читачка, вихованка гуртка художнього читання «Скарбниця Слова»,  Юлія Витвицька.

Сьогодні у рубриці книжка Юлії Кубай «Душа».

Юлія Кубай – українська письменниця, лауреатка Міжнародного конкурсу «Коронація слова» 2016року.У її романі «Душа» хримхливо переплітаються жорстокість світу, хворі марення, швидка любов і народжені музикою прекрасні картини.

Можливо, хтось прочитавши цю книгу, скаже: вигадана історія із присмаком детективу. У цій книзі йдеться про те як мер міста несподівано для себе і всіх закохується в психічно хвору дівчину і навіть одружується з нею. В результаті із жорстокого, високого рангу керівника стає духовно багатою, закоханою особистістю. Та все не так просто. Юлія Кубай змальовує цілий світ у його світлих сірих тонах, різнобарв’ї і жорстокому занепаді, залишаючи нам право робити висновки.

Фінал роману «Душа» проникнутий оптимізмом. Де б не літала  ваша друга половинка душі, в якому б світі далекому не існувала, ту «єдину мелодію», що « озивається до нашої душі» , віднайти можна і її почує наше серце і навіть розум не суперечитиме цьому вибору…

Головне-бачити, відчувати і не губити надії….

Виявляться, мрії про інший спосіб життя приходить до всіх. Навіть до тих, хто обіймає найвищі посади і, здається ,керує ж світом. І щоби визначити ці мрії, їм доводиться шукати відповіді на дуже прості питання. Коли востаннє ти радів сонцю? Якого кольору твоя душа? Хто ти? А іноді треба й не просто озирнутися назад, а буквально наново пережити найважчі миті свого життя. І тоді випадково почута мелодія озивається прекрасними картинами іншого, але такого близького світу. Озивається десь усередині. У душі……

Ця книга варта вашої уваги.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top