Рубрика «Книжкова полиця»

Бібліотека-філія №10 – с.Вовчинець (вул.Вовчинецька, 35) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради представляє вашій увазі тижневу рубрику «Книжкова полиця».

Щоразу в нашій рубриці ми будемо ділитися з вами книгою, яка лежить на книжковій полиці нашої бібліотеки й варта вашої уваги, а вести розповідь буде читачка нашої бібліотеки учениця 10 класу ліцею імені Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради.

Сьогодні у рубриці книжка прикарпатської поетеси та письменниці Оксани Кузів «Задивлена в небо».

Усе минеться, все колись мине..
І дні життя збіжать, як дикі коні
Ще поки маєш час – даруй Любов,
Вона — найбільша заповідь в Законі!

Ці поетичні рядки поетеси Оксани Кузів одразу запалюють душу. Бо кожен написаний нею рядок – це не філософські вигадки та захмарні образи,  це звичайне життя кожного з нас, це ті речі, на які ми часто не зважаємо через поспішність, метушливість, заздрість страх. Її книги – це те, про що ми часто соромимось говорити, адже вони про проблеми, про переживання, про злободенність особистого у світі загального…

Вона – художник слова. Слова, котре може розігнати зневіру і сум і розтопити кригу  антарктичних закам’янілих душ. Її вірші так схожі на молитви, бо легкі та прості як і самі життєві істини.

Тисячі українців живуть віршами Оксани Кузів, бо вони промовляють як  народ, думають як народ,  плачуть і усміхаються людськими вустами,  а ще –  надіються і вірять…

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top