Святковий бібліовізит “В Миколая у торбинці книжкові гостинці”.

Цими грудневими днями світом ходить Святий Миколай.
З Святом Миколая пов’язані мрії та сподівання як дорослих так  і малих.. від  нього чекають  дива, подарунків, сюрпризів…
В рамках заходів до Миколая працівники бібліотек-філій Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради раді  завітати до найактивніших своїх читачів в школи, садочки, ліцеї, інтернати…

08 грудня 2022 року чудову можливість поринути в казку мали учні освітнього простору “Невгамовні” (наставниця початкової школи – Ярема Надія Корнилівна); учні Івано-Франківського ліцею №13, 4-го “В” класу (учителька -Тарасюк Анна Зіновіївна)  та  4-го “А” класу (учителька – Каценяк Марина Петрівна). Привітати  їх зі святом Миколая з святковим бібліовізитом “В Миколая у торбинці книжкові гостинці” завітали бібліотекарки абонементу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, які ознайомили дітей  з книжковими новинками та подарували дуже  цікаві пізнавальні книги з філософсько-педагогічними висновками  та чудовими ілюстраціями.  Панувала неймовірна атмосфера обговорення, радості та гарного настрою. Діти навперебій  розбирали і читали книги, дехто встигав  і 2-3 книжечки прочитати, та не тільки українською, а і в перекладі на англійську.  Адже  усі подаровані бібліотекарями книги  видані двома мовами: українською та англійською. Особливо відзначились   учні  4-го “В” класу, які навіть  переказували прочитані книги  іншим і від душі ділились емоціями з ровесниками та бібліотекарями.

Захід проходив в форматі уроку “Українська мова в інтегрованому курсі ЯДС (Я досліджую світ)”.

Такий захід не тільки розширює знання про життя святого Миколая, а на його прикладі виховує у дітей доброту, чуйність, гуманність та милосердя.

Відповідальні за проведення – бібліотекарки: Кирста О. М., Зіняк М.В.; педагоги: Ярема Н.К., Тарасюк А. З., Каценяк М.П.
Освітній простір “Невгамовні” (наставниця початкової школи – Ярема Надія Корнилівна)

Івано-Франківський ліцей №13.
4 – й “В” клас (учителька -Тарасюк Анна Зіновіївна) 

4-й “В” клас, (учителька – Каценяк Марина Петрівна).

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top