Святковий вернісаж “У травневих квітах величне свято-матері”

“Можна пройти крізь пустелі і хащі,
Тільки без мами не можна нізащо,
Бо найдорожче стоїть за словами –
В світі усе починається з Мами!”

“Мати. Мама. Матуся…” – скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину в світі. ЇЇ очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка зігріває серце все життя. ЇЇ створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського.

11.05.2021року у бібліотеці-філії №10 (с.Вовчинець, вул. Вовчинецька 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували святковий вернісаж на тему “У травневих квітах величне свято-матері”. День матері – це одне із найзворушливіших свят, саме тому, що кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все розуміє простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Щастя і краса материнства в усі століття оспівувалася кращими художниками і поетами. Мама – таке рідне, лагідне, ніжне слово, яке з трепетом на устах у кожного викликає різні емоції.

Різновид пісень, віршів, присвячених своїм матерям – це букет почуттів, вкладених у кожне слово і речення, це велика вдячність за материнське тепло, яке починає гріти з першого серцебиття, коли ми знаходимося під серцем матері, і до кінця життя спогадами про неї. Отож шануймо своїх матерів, не забуваймо про них, цінуймо їх та їхню любов до нас.

Відповідальна: Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top