Святкові посиденьки “Я просто жінка”

З давніх давен на нашій  українській землі образ довгожданої весни уособлювала дівчина з вінком на голові. Народним образом весни, сили і надії. Першим і по жіночому особливим місцем весни є березень. Він, як мовиться в народі, й усміхнеться, і заплаче, і ошкіриться крутим норовом. Недарма про його гонористу і  непередбачливу вдачу кажуть –  у березня жіночий характер, бо в ночі тріщить, а в день плющить.

І в оцей весняний день березневий, 4 березня 2023 року, в бібліотеці-філії№8 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекарка для своїх користувачів-жінок підготувала і провела святкові посиденьки “Я просто жінка”.

Бібліотекарка приймала своїх користувачів у гарно прибраній затишній бібліотеці з солодким столом. Святкова атмосфера, невимушена обстановка та піднесений настрій панували упродовж усього заходу, а головне – відпочили від щоденних клопотів і відчували себе справжніми жінками. Захід пройшов як на одному подиху. Також  була оформлена ілюстрована книжкова виставка  «Для вас жінки».

 З весною вас Берегині! Нехай все ваше життя буде теплим, квітучим і гарним, як справжня весна!.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top