Семінар-нарада в Івано-Франківській МЦБС

Seminar narada DF1Традиційно вкінці кожного року для завідувачок філій Івано-Франківської МЦБС відбувається семінар-нарада по плануванню і окресленню основних завдань для бібліотек в наступному році, яку готують і проводять працівники методико-бібліографічного відділу, ведучі спеціалісти інших відділів ЦБ.

19.11.2014 організатори семінару-наради, яка відбулася на базі ДФ №1, надали конкретні методичні рекомендації з планування роботи бібліотек на 2015 рік, на активне позиціонування послуг бібліотек в соціальних мережах, участь в соціальних акціях та проектах. Наголос на надійних партнерів, роль книги як центру соціалізації людей, залучення до суспільного, громадського та культурного життя.

В 2015 році бібліотечні працівники повинні звернути увагу на обслуговування людей з особливими потребами, молоді, дітей, людей похилого віку, організацію сімейного читання і дозвілля, формування здорового способу життя, екологічне і правове виховання.

В 2015 році вже традиційно бібліотеки будуть брати участь в обласному конкурсі “Краща бібліотека 2015” та обласній екологічній акції “Бібліотеки Івано-Франківщини — за чисте довкілля”. Не залишиться поза увагою робота бібліотек з внутрішньо-переселеними особами, будуть висвітлюватися події в зоні АТО через різні форми бібліотечної роботи.

При проведенні семінару-наради були використані методичні матеріали ОУНБ ім. І. Франка, ОЮБ, календарі пам’ятних дат на 2015 рік.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top