«Синє небо, жовті гори – синьо-жовті в нас прапори»

23 серпня  2018 року о 12:00 год. працівники бібліотеки-філії №4   (вул. Є. Коновальця, 132- А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели флешмоб «Синє небо, жовті гори – синьо-жовті в нас прапори», присвячений  Дню прапора України. Це свято, яке потрібно відзначати всім: дорослим і дітям, щоб нагадати і більше дізнатися про наш символ, де прапор – кольору яскравого сонця та блакитного неба є символом мужності, гордості, надійною опорою і святинею для наших солдат які відстоюють суверенітет держави на сході України.

Всі бажаючі змогли  отримати  інформацію про історію нашого прапора, значення, походження, традиції, а також  про цьогорічні святкування дня прапора. Пропонуємо згадати, як український прапор із квітів у минулому році ввійшов до Книги рекордів Гіннеса.

Масовий захід викликав багато позитивних емоцій та відгуків.

Працівники бібліотеки щиро вітають всіх мешканців міста. Від усього серця бажаємо, щоб  життя було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу, блакитним і мирним, як небо, та жовто – золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров`я, добробуту й щастя кожній родині. Зі святом вас!

Відповідальна за проведення заходу Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top