Скарбничка цікавих знань “В гостях у тітоньки Сови”

Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги завершується, проте дружба з книгою не закінчується ніколи! День проведений з книгою, завжди трішки кращий за день без книжки!

30.03.2021 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради запросили своїх читайликів в бібліотечний кінозал на мультимедійну скарбничку цікавих знань “В гостях у тітоньки Сови”.

Весна…Чарівна. непередбачена, надзвичайна пора року, і ця весняна симфонія лунає і в нашій бібліотеці. А точніше – вона книжково-весняна! Незважаючи на прохолодну погоду за вікном, перший місяць весни був сповнений приємних і теплих турбот, пов’язаних з  підготовкою до тижня дитячого читання, а далі і проведенням цікавих пізнавальних заходів, казкових подорожей , чудових зустрічей і презентацій книг. Наче сонячними промінчиками засвітились полички нашої бібліотеки від розмаїття подарованих Українським інститутом книги яскравих, на будь-який смак цікавих книжок. Маємо надію, що другий весняний місяць подарує нашим читайликам зустріч з цими гарними літературними новинками.

А який цей другий місяць весни?  Які зміни в природі відбуваються, які особливості і прикмети квітня? Дізнаємось? Тоді своїх читайликів в бібліотечному кінозалі чекає Мудра тітонька Сова зі своєю скарбничкою цікавих знань “Пори року. Квітень”. Розважально-пізнавального всім перегляду!

Після карантину, бібліотечне “Грай-читай Місто “ і цікаві, захоплюючі новинки чекають  на своїх читайликів! Запрошуємо усіх охочих!

Відповідальна – Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top