Слайд-квест “Про Європу”

21 травня 2022 р. у бібліотеці-філії №14 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради презентувано слайд-квест “Про Європу”.

Цього року святкування Дня Європи в Україні припадає  на 21 травня. Це вже 20-й День Європи, який відзначатиме Україна. Європейський Союз продовжує пропонувати політичну, фінансову та гуманітарну допомогу Україні. В Україні діє безвізовий режим. Однак з початком війни у 2022 році українці отримали можливості вільно пересуватися у межах тимчасового гуманітарного захисту. Близько 5 млн тимчасово переміщених українців отримали прихисток в ЄС. Українці мають право на тимчасовий захист в будь-якій країні ЄС, що відкриває дозвіл на проживання, доступ до ринку праці та житла, медичну допомогу та доступ до освіти для дітей.

 Переглядаючи відео презентацію “Про Європу”  онлайн-користувачі та відвідувачі бібліотеки могли віртуально подорожувати різними країнами і ознайомитись з природою, освітніми програмами, пам’ятками європейських країн та перевірити свої знання про Європейський Союз.

Україна – це Європа. І ми європейці!    

Відповідальна Засєдко Р.О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top