Слайд-оповідь « ЗУНР: У боротьбі за Українську ідею»

1 листопада 2018 року о 13.30 годині в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) МЦБС Департаменту культури міської ради пройшла слайд-оповідь « ЗУНР: У боротьбі за Українську ідею», присвячену 100 річчю створення Західно-Української Народної Республіки.

Учасниками заходу були студенти 1-го курсу Івано-Франківського Коледжу ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій.

Завідувачка бібліотекою-філією №4, Ліктей Наталія Карпівна, розпочала наш масовий захід розповіддю про 1 листопада як важливу дату в житті українського народу. Куратор групи МРО-17, Савчук Леся Михайлівна, наголосила на тому, що український народ завжди прагнув до свободи. Бібліотекар Лесик Любов Андріївна провела презентацію слайд-оповіді, в якій зазначила, що наше рідне місто Станіславів( така була його назва 1918р.) брало активну участь у створенні Західно -Української Народної Республіки і певний період часу було столицею ЗУНР. Учасники заходу уважно слухали оповідь і оглядали файли на екрані. Завідувачка бібліотекою КРСіТ НУХТ Перепічка Уляна Зіновіївна розповіла про сучасне бачення історії нашої Івано-Франківщини.

Всім учасникам заходу сподобалось дізнаватись цікаві факти про ЗУНР, історію створення, керівників ЗУНР.
Розгорнута книжкова виставка «ЗУНР: виникнення, історична доля» користувалася попитом для перегляду.

Відповідальна за проведення Лесик Л. А., Магас М.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top