”Смачно та корисно: на допомогу господиням”

11 березня 2021 року працівники бібліотеки-філії № 3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  підготували огляд журналів ”Смачно та корисно: на допомогу господиням». До уваги користувачів – журнали ”Добра кухня” та “Рецепти господині. Секрети смачної кухні”. 

У повітрі пахне весною, хочеться відчинити навстіж вікна і напустити свіжого повітря та почати велике весняне прибирання. Потрібно викинути мотлох не тільки з помешкання , а й такого очищення прагнуть наша душа і тіло.  Починається Великий піст. Основна мета посту – духовна, але варто знати і те, як піст впливає на здоров’я та як правильно постити, щоб не зашкодити організму. Як потрібно харчуватися навесні, щоб відновити сили після зими? Найкращим варіантом є збалансоване поєднання певних продуктів, відповідно до того чи іншого сезону. Звісно, весняне меню повинне бути легким і вітамінним. В цей час варто відмовитися від важких продуктів: булочок, пиріжків, білого хліба, копченостей, жирної їжі, кетчупів, майонезу, цукерок, ковбас та сосисок, консервів, маринадів, смажених страв. Але часом хочеться чогось смачненького. Та чи вдастся поєднати приємне з корисним? Це цілком в наших силах – переконують журнали ”Добра кухня” та “Рецепти господині.”

У журналі «Добра кухня» подаються не лише рецепти смачних і поживних страв, а й практичні поради від професійних кухарів і дієтологів! Господині мають змогу поділитися та обмінятися своїми рецептами. Усі рецепти — з доступних, близьких для українців, продуктів. Окрім цього у журналі читачі знайдуть найкращі рецепти різних національних кухонь, кулінарні шедеври українських господинь, пропозиції щодо декоративного оформлення страв!

Хтось скаже: ”Рецепти страв друкують усі” . Але ніхто не розкриває секретів їх приготування. А “Рецепти господині”  – це справжні секрети смачної кухні. Понад 100 оригінальних рецептів у кожному номері. Цікаві рубрики у журналі допоможуть швидко знайти потрібний перепис: зіркові рецепти, готує господиня, здорова їжа, бабусині переписи, апетитні закуски, феєрія салатів, а що на гаряче, суп – це корисно, пишна випічка, дитяча кухня. 

Рубрика “З усього світу” знайомить з турецькою, італійською, грецькою, норвезькою, канадською та іншими кухнями світу. А у рубриці “Теревені” читачі журналу пишуть, які саме рецепти та яких господинь вдалися якнайкраще.

Також “Рецепти господині” допоможуть скласти меню, бо у випуску – до сотні оригінальних переписів на всякий смак. Разом із цими журналами вам завжди буде смачно. Після закінчення карантину приходьте до бібліотеки і читайте ці та інші журнали, про які ще розповімо.

Слідкуйте за  публікаціями на нашому сайті та дивіться відео на нашому YouTube каналі. https://youtu.be/zyYWxU6hWn0

Здоров’я вам та веселого весняного настрою!

Підготувала Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top