“Співці її величності природи”

Турбота про птахів – це не тільки екологічна проблема, адже птахи – це частинка нашого життя, нашої культури, більше того – нашого світогляду та нашого світовідчуття. Крім цього, птахи створюють необхідний ланцюг у ряді живих істот, забезпечують рівновагу в боротьбі за існування у тваринному світі.

2 квітня 2022р працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували  літературну мозаїку “Співці її величності природи”, приурочену саме приходу весни, дню птахів та загальному пробудженню від довгого зимового сну усієї природи та її збереженню.

Бібліотекар розпочала захід цікавими легендами і переказами про птахів, наших друзів, оберегів, героїв багатьох пісень, казок, колядок та щедрівок. Доповненням до розповіді була представлена книжкова виставка «Пернаті друзі». Потім діти мали змогу переглянути відеоролик «Птахи», в якому розповідається про всіх птахів, які проживають у наших краях. Цікавою була вікторина «У пташиному царстві», у якій діти взяли активну участь. На завершення заходу діти показали малюнки птахів, які вони намалювали вдома.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top