“Стань же окрасою цілого світу наша свята Україна”

Упродовж сторіч мільйони українців боролися за здобуття незалежності, пройшли через зради, війни та голодомори. А здобувши таку омріяну свободу й державність уже молоде покоління наших сучасників змушене відстоювати свободу та європейський вибір у революціях, а згодом зі зброєю в руках захищати суверенітет і територіальну цілісність України.  За роки незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. Але ми вистояли, стоїмо і неодмінно переможемо.

22.08.2022 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми Івано- Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели презентацію бібліотечної виставки “Стань же окрасою цілого світу наша свята Україна” за розділами: 

1. Героїчна історія України;
2. Національна символіка;
3. Сьогодні славить Україна своїх синів;
4. Як зірка в небі, Україна в серці.
Де користувачі ознайомилися з новими, чудово ілюстрованими книгами про Україну, її минуле, видатних постатей, борів за мир та незалежність.

Цікавинкою для дітей було створення панно “Цвіте і колоситься вільна Україна” де присутні разом з бібліотекарем виготовляли польові квіти із паперу. Кожна квітка, прикріплена на панно – це символ для нашої країни: миру, добра, віри, добробуту, процвітання.

Міцній Україно. процвітай!
Нехай щасливим буде твій народ, незалежна – ти!
Гордою ходою завжди йди вперед!
Нехай розвіє вітер над тобою
Хмари грозові, чорні, як ніч.
Нехай мир буде, радість і спокій.

Відповідальна: Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top