“Студенте! Ти – майбутнє України!” /до Дня студента/

Студентське життя… Один з найпрекрасніших періодів в житті кожної людини. Незважаючи на те, що історія походження Дня студента є сумною, цей час асоціюється з веселощами, приємними спогадами та романтикою. 

В Україні День студента як свято святкують 17 листопада з 1999 року згідно з указом Президента України. Традиції святкування ще не встановились. Для когось із 2,4 мільйона винуватців свята День студента – це просто новий день або нагода зустрітися з друзями і повеселитися, а для когось – день символічного об’єднання, підвищення ролі студентства в суспільному і політичному житті країни. До речі, в Україні святкують два дні студента: один співпадає з Міжнародним днем студента 17 листопада, другий – 25 січня в Тетянин день (святої покровительки всіх студентів).

Звісно, це свято не пройшло повз читальний зал ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.  З нагоди цього 16.11.2022 р. бібліотекарі підготували тематичне відеопривітання для молодого покоління “Студенте! Ти – майбутнє України!”

У День студента щиро вітаємо студентську молодь і бажаємо завжди бути почутими, побаченими і реалізованими у всіх своїх починаннях. Залишайтеся на хвилі позитиву, навіть, у цей складний час, ніколи не втрачайте віри у власні сили і впевнено крокуйте до своєї мети. 

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу Зоряна Петрик.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top