«Сьогодні лише про любов»

14 лютого світ святкує День Святого Валентина – свято закоханих. Найкращі привітання в цей день – слова. які торкаються самої душі. Ритм, який підсилює стукіт серця, і зізнання, від яких перехоплює подих.
До свята закоханих 14 лютого 2019 року в бібліотеці – філії №8 (Блавацького,1) МЦБС Івано – Франківського Департаменту культури міської ради відбувся dance revolution «Сьогодні лише про любов».
На свято завітали учні 10 класу ЗШ№6, щоб дізнатися про почуття, яке є творчим натхненням багатьох поколінь на різних континентах і яке рано чи пізно приходить до кожного з людей.

Бібліотекар познайомила молодь з історією виникнення чудового свята та запропонувала до уваги учнів відеоряд різноманітних презентацій про традиції святкування цього дня у країнах світу. Справжній «бум» у молоді викликала продумана бібліотекарем розважальна – ігрова програма. Пари швидко впоралися із завданнями. В бібліотеці вирувала гарна, романтична атмосфера. До уваги присутніх була презентована виставка інсталяція «Без кохання світ не був би дивом». На завершення учні смакували смачним печивом.
Кохання – вічна тема. Вітаю всіх закоханих із цим святом, а тим, хто не закохався, бажаю обов’язково знайти свою єдину половинку.

Захід провела Гринишин О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top