Творча зустріч в рамках проєкту “Бібліотека в дії”

6 квітня 2022 року бібліотекарі бібліотеки-філії № 3 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради та бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми  в рамках проєкту “Бібліотека в дії” підготували і провели творчу зустріч в мистецькому центрі “Підземний перехід Ваґабундо”.

Разом з дітьми ми помандрували в Країну Сонячного Добра за повістю-казкою українського письменника Всеволода Нестайка “В Країні Сонячних Зайчиків”. Діти познайомилися з живим сонячним зайчиком з довгими вушками, лапками та куцим хвостиком та казковими мешканцями. Є у цій історії і моторошний пан Морок, і Глупа Ніч, і Зландія, і вража сила, але добре, що є на світі сонячні та місячні зайчики і  різні гарні створіння… Казкові історії цієї повісті подарують дітям багато сміху, веселощів, радощів та пустощів, а Сонячний Зайчик неодмінно і назавжди оселиться у кожному серці!

Щоб закріпити враження від чудової книги, бібліотекарі показали майстер-клас із виготовлення саме Сонячного та Місячного Зайчиків. Таких чарівних істот створити дуже легко зі звичайного кольорового паперу  та у техніці оригамі, кілька штрихів кольоровими олівцями і наші чудові зайченятка готові, а дитячі обличчя осяває усмішка задоволення та радості. Так, у затишному дитячому колі ми і у казкову пригоду потрапили і дивовижних мешканців створили власними руками всім на втіху!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top