Творча майстерня “Граємо, малюємо, іграшки майструємо”

Канікули. Це слово у всіх школярів викликає захват і всі діти їх дуже  чекають . А головне завдання дорослих, зробити ці дні незабутньо веселими і корисними. Зимові канікули в бібліотеці – найкращі.

Саме тому  в бібліотеці-філії №4 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, 20 січня 2023 року відбулася творча майстерня «Граємо, малюємо, іграшки майструємо».

Наш захід розпочався з короткої інформації про бібліотеку й заходи, які в ній будуть відбуватися на канікулах. Потім і великі, і малі взялися за допомогою звичайних електричних лампочок, фарб, стрічок й інших допоміжних матеріалів творити красу. Це мало на меті навчити дітей берегти природу, використовуючи деякі речі повторно. А ще малювання  – прекрасний спосіб відпочити душею, відключитися від щоденних проблем, змінити своє життя, впустивши в неї творчість. І на додачу – це гарна можливість удосконалити свої навички, вміння та навчитися чомусь новому.

   Учасники заходу, цю  іграшку, яку зробили взяли з собою додому, щоб потім похизуватися перед батьками й зберегти чудову згадку про бібліотеку.

Також, всі присутні взяли участь у вікторині «Відгадай-згадай», й гарно справились з завданням. Тому, й отримали солодощі. 

Канікули тривають. Отже, приходьте в нашу бібліотеку й проведете гарно час,  отримаєте багато корисної інформації і нових знань. 

Відповідальні: Ліктей Н. К., Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top