“Театр, театр, театр…- ти дзеркало душі”

Театр, театральне мистецтво, багато століть є для людства, котре вже має у ХХI столітті телебачення, Інтернет, фільми у форматі 3D, незмінно улюбленим, особливим, часом загадковим видом мистецтва, без якого ми не уявляємо свого життя. Театр – це завжди атмосфера свята, духовності, високої культури.

 

23.03. 2017 р. в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) о 13:00  для користувачів та пошановувачів театрального мистецтва відбувся захід до Міжнародного дня театру (в рамках Тижня дитячої та юнацької книги) у форматі мультимедійної презентації “Театр, театр, театр…- ти дзеркало душі” .

Майя Шегда підготувала розгорнутий коментар до презентації, запропонувавши користувачам поринути у театральні виміри України та світу. “Не лінуйтеся ходити до театру – чи Вам сумно, чи радісно, чи є у Вашому житті на даний час успіхи або невдачі – театр завжди збалансує Ваші почуття та емоції, допоможе зрозуміти реальність і оцінити себе”, – закликала вона в кінці свого виступу.

Також до заходу бібліотекарі читального залу підготували тематичну книжкову виставку  “Театр – життя, актори в ньому – люди…”. На виставці представлені книги і статті журналів та газет з історії розвитку театрального мистецтва, відомості про найвидатніших корифеїв театральної сцени та літератури, про інші театри світу.

Відповідальна за проведення заходу бібліотекар читального залу ЦБ  Майя Шегда.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top