Тепла казка холодної зими

  Надворі зима – найчарівніша пора року, яка дивує своєю красою. Дерева, що вже давно скинули своє листя занурюються в глибокий сон. Нарешті випадає довгоочікуваний сніг – чистий і густий. Він перетворює сірий буденний світ на казковий. Білий килим вкриває дахи будинків, землю, лягає на гілки дерев, а в повітрі кружляють лапаті сніжинки, немов танцюють вальс. Мороз розписує цікавими візерунками вікна.

Взагалі, зима має велику скарбницю чудових коштовностей, якими щиро обдаровує всіх протягом трьох місяців. Але інколи взимку люди відчувають не тільки холод, але й порожнечу, особливо зараз під час війни. Саме тому, 14 січня 2024 року, о 14:00 годині, працівники бібліотеки-філії №4 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, підготували і провели недільну казку “Тепла казка холодної зими”. Цікаву і корисну казку «Пригоди Перлинки в Україні» А. Панциру, взяту з журналу «Вечірня казка», прочитала Магас М. М., яку радить послухати всім дітям.

А ще, рекомендуємо прочитати книжки: «Дванадцять місяців», «Пори року», «Вінні-Пух та всі-всі-всі» А. Мілна, «Рікі-Тікі-Таві» Д.-Р. Кіплінга;, «Синій птах» М. Метерлінка, «Аліса в країні чудес» Л. Керролл, «Різдвяна пісня в прозі» Ч. Діккенса, «Маленький принц» А. Екзюпері, «Лускунчик і мишачий король» Е. Гофмана, «Зоряний хлопчик» О. Уайльда та «Пес Патрон і шкарпетковий монстр» Ю. Ран і К. Підлісної. Перегляньте мультфільми «Як зайчик зиму врятував», «Зимова казка», «Як розвеселити сніговика», «Черепаха, яка полюбила зиму», відео-заняття «Подорож зимовим лісом» та дитячі пісеньки «Зимонька жартує», «В добрий час завітала ти до нас», «Така зима лише на Україні», а також цікаві будуть «Зимова руханка для дітей» і «Руханка-танок «Зима», які представлені на нашій сторінці у фейсбуці https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/. й отримайте позитивні емоції. Діти з великим задоволенням слухали казку, переглядали книги, які підібрала для них бібліотекарка по цій темі та ділилися враженнями про зиму. До речі, однією із книг малюки захопилися найбільше, і ви її теж полюбите – це наша новинка «Пес Патрон». А ще всі охочі змогли пограти настільні ігри.  Запрошуємо до бібліотеки маленьких і великих користувачів, щоб переглянули цікаві книги і зігрілися гарячим чаєм.

Чекаємо на Вас у нашій бібліотеці. Бережіть себе. Будьте здорові!

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top