«Тиждень дитячого та юнацького читання»

В рамках «Тижня дитячого та юнацького читання в бібліотеці-філії №8 (вул.Блавацького, 1) відбулися такі масові заходи:

«Його байки не старіють»

21 березня 2017 року в бібліотеці було проведені коментовані читання, приурочені до 190-ї річниці від дня народження Л. І. Глібова. Спершу учні,6-го класу ЗШ№6, переглянули відеоролик: “Життя і творчість Л. І. Глібова” потім вони читали байки, які їм припали до душі та жваво обговорювали зміст. Була представлена викладка літератури: «Український Езоп», яка розкриває цікаву сторінку української культури.

«Книжковий бум»

Під такою назвою в бібліотеці 22 березня 2017 року відбувся бук – шоу. Учасниками цього заходу були учні 4- го класу ЗШ№6. Бібліотекар спершу провела медіа- анонс: «Хід-парад новинок», потім почалась гра вікторина. Родзинкою цього бук – шоу були призи. Найактивніші учні були нагородженні подарунками.

«Книга: Електронна чи традиційна: дві суті»

В наш час- час інформаційного прогресу для багатьох людей книга відходить на другий план і ми вже не можемо уявити своє існування без її технічних плодів: мобільних телефонів, комп’ютера, ноутбука, а тепер електронної книжки. І з цією метою, 23 березня 2017 року, в бібліотеці був проведений експрес – диспут з учнями 9 – го класу ЗШ№6.

Кожен із присутніх зміг висловити свої погляди на роль книги та комп’ютера у сучасному житті. В користувачів на їхню думку, інтернет та книга спільники і доповнюють одне одного. Також учні переглянули відеоролик: «Комп’ютер в житті людини», з якого змогли дізнатися про «плюси» та «мінуси» комп’ютера.

«Жарти з під парти»
(до квітневої гуморини)

З нагоди Дня сміху, 24 березня 2017 року, в бібліотеці відбувся літературно гумористичний колаж з учнями 8- го класу ЗШ№6. Бібліотекар розповіла про існуючі версії походження свята. Потім учні читали гуморески таких відомих гумористів як: В. Пушкаря «Кавалерка у Нюйорку», «Міць яєць і сила духу», П. Добрянського «Всякий молодець на свій взірець», Г. Симчич «Справа з бараном». Також учні мали змогу подивитись відеоролик «Ліга сміху». На завершення бібліотекар побажала учням: «Даруйте один одному щирі, дружні, люблячі усмішки та зігрівайте своєю добротою інших!». Була оформлена викладка літератури: «Гумор – ліки від сірості життєвих буднів».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top