«Тиждень дитячого та юнацького читання»

В рамках «Тижня дитячого та юнацького читання» в бібліотеці – філії №8 відбулися такі масові заходи:

День згадок улюблених книг.

Screenshot_2Такий захід провела бібліотекар Гринишин О.М.  25 березня 2016 року для учнів 4-6класів ЗШ №6 у бібліотеці-філії№8. Зустріч, бібліотекар проводить задля популяризації дитячої книги, розвитку цікавості до читання, до творчості сучасних авторів.
На заході учні розповідали про свої улюблені книги, чого ця книга є улюблена, рекомендували своїм товаришам. Також була оформлена виставка «Мої улюблені книги»

«Талант з Карпатських гір»

Screenshot_4Під такою назвою в бібліотеці–філії№8 29 березня 2016 року було проведено мандрівку в поезію присвячену до 135-ї річниці Марійки Підгірянки. Спершу був виступ бібліотекаря про життя та творчість письменниці. Потім діти читали вірші М. Підгірянки. Також була оформлена викладка книг: «Цилителька дитячих душ».

 

«Ізмарагди Франкового казкосвіту»

Screenshot_6

2016рік проголошений в Україні роком Івана Франка. З цією метою 30 березня 2016 року бібліотека–філія№8 спільно з шкільною бібліотекою провели мультимедійну презентацію для учнів 1-2 класів ЗШ №6. Спершу виступи бібліотекарів. Вони розповіли про казки І. Франка.
Потім показ мультфільмів «Фарбований лис» , « Лис Микита». Також була оформлена викладка літератури «У світі Франкової казки».

«Камертон веселого настрою»

Screenshot_8

З нагоди Дня сміху 31 березня в бібліотеці – філії№8 відбулась ярмарка сміху з учнями 7-8 класів ЗШ№6. Бібліотекар розповіла про існуючі версії походження свята 1 квітня. Учні розповідали усмішки, анекдоти, жарти. Родзинкою ярмарки сміху став виступ учнів які читали « Кумедний гороскоп» Ярослава Ткачівського, «Справа з бараном» Галини Симчич. Учні полишали бібліотеку в чудовому настрою. Була оформлена виставка літератури «Гумор – ліки від сірості життєвих буднів».

Підготувала бібліотекар Гринишин О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top