Тріумф — мозаїка “Книга досягнень”

Ох вже ці рекорди Гіннеса… І кого тільки немає в цій знаменитій книзі. Деякі рекорди захоплюють, інші викликають посмішку, а якісь і зовсім відвертають. Але зовсім не дивно, що ця книга така популярна, адже почитати про те, на що здатні люди, тварини та природа – надзвичайно цікаво.
В бібліотеці — філії № 22 (с. Тисменичани) Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, з учнями 6 – б класу Тисменичанського ліцею (керівник Ткачук С. М.) пройшла тріумф — мозаїка «Книга досягнень».

Відвідувачам розповіли що “Книга рекордів Гіннеса” – це щорічний довідник унікальних досягнень людей та тварин, нечуваних природних явищ та видатних подій шоубізнесу, мас-медіа та культури – має свій день народження. З 2005 року він відзначається 9 листопада. Саме тоді був проданий 100 мільйонний екземпляр видання і воно отримало статус “книги, захищеної авторським правом, яка найбільше продається у світі”. Ознайомили з історією створення книги та засновником Х’ю Бівером. Переглядали відео про найхимерніші рекорди, а особливу увагу, повагу та здивування викликав відеоролик «Українці у Книзі рекордів Гіннеса». А презентація «Найнеймовірніші у світі книги», створена бібліотекаркою принесла дітям естетичне задоволення, бо вони побачили справжні витвори мистецтва, незвичні дизайнерські книги, які змінюють уявлення про технічне оформлення сучасного видання, та й про книги загалом.
Ну і звичайно пройшла тепла бесіда хто з учнів уміє щось робити незвичне і хто хоче в майбутньому потрапити на сторінки Книги рекордів Гіннеса.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top