“Україна – територія Гідності і Свободи”

21 листопада 2015 року о 16.30 в свято Архангела Михаїла – Головнокомандуючого небесних сил у війні проти світу сатани, а також покровителя Києва, на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16) відбувся вечір – бібліотечник “ Україна – територія Гідності і Свободи”.

collage.jpg

collage.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завідуюча відділом обслуговування ЦБ Кирста О.М..розпочавши захід, підкреслила, що, дивно, але саме цей день знаменував початок двох революцій: Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Ця дата 21 листопада вважається днем Гідності та Свободи.

В затишній бібліотечній світлиці зібралася патріотично налаштована молодь, яка вшанувала події і учасників двох Майданів хвилиною мовчання і акцією запалення свічки пам`яті.

Учасник Революції Гідності, десятник Івано-Франківської сотні, член НСПУ, журналіст ОДТРК “Карпати” Олександр Букатюк, автор своїх віршів із збірки “Мадонна Майдану” продовжив бібліотечник читанням віршів і поділився своїми враженнями про ті пам`ятні події. Натхненні його словом інші учасники бібліотечника підтримали хвилю патріотичної поезії. Молодий художник Ярослав Турів не тільки презентував присутнім свої вірші, а й подарував бібліотеці свою картину. Як завжди зацікавлення в присутніх викликав улюблений конкурс “Імпровізація”, переможцем якого став бард, постійний учасник бібліотечників, Андрій Маврик. Ведучим і організатором бібліотечника був Теодот, який також зачитував свої вірші.

Матеріали двох книжкових виставок:”Україна – територія Гідності і Свободи” та “Убити можеш… але в покорі і ганьбі жити не примусиш”(Леся Українка), представленими бібліотекарями, органічно доповнили тематику вечора.

Відповідальна за проведення заходу заввідділом обслуговування ЦБ Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top