Урок доброти “Скринька добрих справ”

    Зараз усі ми переживаємо дуже складні та важкі часи. І тому ми повинні підтримувати один одного, бути чуйними, доброзичливими, творити добро. Перемога України в кожному з нас! Одна добра справа, одне добре слово і одна посмішка – і вже наш світ стане змінюватись на краще!

12.02.2024 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської Ради  провели урок доброти “Скринька добрих справ”.  Разом з бібліотекарем діти вивчали “Сердечні правила Добра” – правила поведінки, яких треба дотримуватись в житті, щоб іти до людей з добром. Зроблений бібліотекарем “Мішечок Добра” ознайомив присутніх з чеснотами добрих людей і всі разом створили  найяскравішу і найдобрішу листівку “Твори Добро”. З цікавістю дітки брали участь у грі “Так чи Ні”, “Відшукай шкідливу пораду”, грі-вікторині “Чемність”.

Багато письменників присвятили свої твори темі добра. Сьогодні бібліотекар презентувала дітям книгу В. З. Нестайка “В країні сонячних зайчиків”. Ця повість – наука про справжню дружбу, взаємодопомогу, діти зрозуміли головну ідею твору – добро завжди перемагає зло, дружба і братство – найбільше багатство. Прекрасний мультик, який запропонувала бібліотекар переглянути дітям, продемонстрував, як добрі вчинки роблять щасливою навіть черству людину. Під пісню “Мелодія добра” діти дарували один одному усмішки, обійми, передавали тепло своїх долонь, ручками робили сердечка і всі разом співали цю чудову і добру пісню.

 

Відповідальна за проведення 

Таргоніна В. Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top