Урок миру «Всім, як кисень, як вода, потрібен мир»

21 вересня в Всесвітній День миру працівники бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС департаменту культури Івано-Франківської міської ради разом з педагогом організатором дитячо-юнацького клубу «Прометей» провели урок миру «Всім, як кисень, як вода, потрібен мир».

Під час заходу учасників було ознайомлено з історією запровадження Дня миру. Розповіли, що у цей день ООН закликає всі країни зупинити військові дії і хоча б на 24 години припинити проливати кров. Обговорили про те, яке значення в нашому житті має мир, скільки людей постраждало від війн, поговорили, що означає мир між державами, національностями, мир у сім’ї, у школі, між собою і друзями. Своє бачення миру діти виразили в малюнках. Учасники заходу читали вірші про мир, Україну та щасливе дитинство.
У наш час, коли на сході нашої країни лунають постріли та проливається кров, це свято особливе. До заходу була оформлена тематична поличка «Пробач і ти отримаєш мир». Бібліотекарі познайомили присутніх з книгами: «Прикарпатці в АТО», М Сурженко «Історії зі сходу на захід». Хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів АТО, які віддали своє життя за найцінніше на планеті – мир.

Відповідальна за проведення Романюк К.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top