Урок-роздум в філії №1

22 квітня 2013 року в читальному залі бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206), для молоді та активних користувачів бібліотеки був проведений урок-роздум “Зігріємо землю красою й любов’ю, для наших нащадків її збережем”.

Бібліотекарі ставили перед собою мету – поглиблювати знання про природу, її красу та багатства, сприяти розумінню необхідності захищати і берегти природу, виховувати любов і повагу до рідної землі. «Спинися, людино, адже ти – найрозумніша істота природи! Навіщо нищиш своє право на щастя жити? Воно дається тобі тільки один раз! І всі блага землі перед тобою. Чому ж користуєшся ними так бездумно? Люби її, насолоджуйся нею, зігрівай теплом свого серця, цінуй і бережи! Коли потрібна твоя допомога – надай її» – такі лейтмотиви лунали з вуст бібліотекарів до всіх присутніх на масовому заході. Бібліотечні працівники роздали індивідуальні пам’ятки “Правила поводження на природі”, щоб ще раз нагадати кожному, як треба любити і шанувати навколишній світ.

Яскравим доповненням була розгорнута книжкова виставка: “Людино! Ти вінець природи, і ти повинна все змогти, щоб зелень трав і чисті води своїм нащадкам зберегти”.

 Відповідальна за проведення зав. філією №1 Воробчак М.Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top