Участь представників абонементу ЦБ в ІІІ-му міському конкурсі читців поезії Ліни Костенко

20 березня 2019 р. в приміщенні Угорницької ЗОШ відбувся ІІІ міський конкурс читців поезії Ліни Костенко. Вже третій рік поспіль конкурс проводиться на честь дня народження поетеси, а ініціатором конкурсу незмінно є керівник народного аматорського хору “Прикарпаття” Народного дому с. Угорники Галина Мартиненко.

З метою формування художніх смаків своїх користувачів, популяризації художніх творів  Ліни Костенко, а також виявлення та підтримки читців та поетів-аматорів, працівники абонементу ЦБ (вул. К.Данила, 16) Департаменту культури міської ради, долучилися до проведення конкурсу.

Вони підготували  читця – студентку ПНУ ім. В. Стефаника – Любинецьку Соломію Олегівну, яка  представила увазі публіки та високоповажного журі твори:

–  Ліна Костенко “У драмі людській небагато дій…”;

– авторська поезія “Війна”.

Учасниця  конкурсу від  абонементу ЦБ, а також її керівник, завідувач відділу обслуговування ЦБ Кирста О. М. були відзначені подяками  організаторів.

Ми, в свою чергу, також щиро дякуємо всім, хто долучився до проведення конкурсу, адже саме вони на кілька годин перетворили актовий зал школи на натхненну світлицю справжнього, глибокого, талановитого слова. А смачнющий святковий торт, який мали можливість скуштувати після представлення всіх виступів, учасники конкурсу, надовго залишиться в пам’яті. І які б не були результати конкурсу, що будуть оприлюднені у неділю, 24 березня на гала-концерті, що відбудеться в актовій залі Угорницької ЗОШ, невичерпне джерело мудрості поетичного слова Ліни Костенко завжди надихатиме на зміни та мотивуватиме замислитися над вічними темами.

Відповідальна – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top