“У тіні віковічних лип: заповідні місця Прикарпаття”

Давай будемо природу берегти!…

І ялинку не зрубаю, хай стоїть…

Не зламаю з дуба гілку, хай росте…

В джерело не пущу камінь, нехай б’є…

Верби посаджу в долині, хай шумлять.

….А як ти?

Давай будемо природу берегти! 11 січня 2016 р. о 14:00 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) до Дня заповідників та національних парків України відбулася віртуальна мандрівка “У тіні віковічних лип: заповідні місця Прикарпаття”.

 

                                 

Бібліотекар читального залу Майя Шегда наголосила, що збереження заповідних територій як частини надбання людства є однією із найактуальніших проблем культурного розвитку сучасного суспільства.

Прикарпатський край багатий своєю історичною спадщиною, природними ресурсами, заповідниками та національними парками, наче створений для поетів і туристів, любителів найпрекраснішого. Бо він сам, як пісня, як легенда. Іноді здається, що навіть час тут зупинив свій біг і спраглими очами дивиться на красу Карпат. Присутні в мультимедійному форматі ознайомилися з перлинами Прикарпатського краю: Природний заповідник “Горгани”, Карпатський національний природний парк, Національний природний парк “” Сколівські Бескиди”, Національний парк “Синьогора” та ін.

Користувачі бібліотеки з радістю занурились в зелену подорож мальовничими заповідними місцями Прикарпаття. Відповідальна за підготовку та проведення онлайн презентації бібліотекар читального залу Шегда М.Б.

Захід відвідали журналісти ТРК “Карпати” та Інтернет-видання “Курс”.

FotorCreated.jpg

 

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top