Флеш-акція “Напиши листа українському солдатові” в філії №5

Біліотека-філія №5 м. Івано-Франківська (вул. Галицька, 100, м-н “Пасічна”) не залишилась осторонь всенародної допомоги військовим. 29.08.14р. о 14. 00 працівники бібліотеки №5 провели флеш-акцію «Напиши листа підтримки українському солдатові». Під відкритим небом, поблизу приміщення книгозбірні, бібліотекарі організували все, що потрібно для оформлення листівок. Тут же учасники акції мали змогу, завдяки ноутбуку, переглянути фільм «Поліанна», який заохочує і навчає, як підтримати ближнього.

Flah ackiya fil5   Flah ackiya fil5 2

Близько двох десятків читачів від 2-го до 7-го класів створювали листівки в національних кольорах, дехто оформлював квілінгом, стрічками, аплікаціями. У своїх писаннях діти наголошували, що вірять в українських солдатів, люблять їх і бажають їм повернутися живими. Ці послання миру і любові завідувачка бібліотекою передала волонтерам для доставки їх в зону АТО або шпиталь для військових.

А також для читачів-дітей представлено різні види технік оформлення, аплікацій зі сторінок журналів «Сто талантів», «Колосок», «Яблунька», серія книг «Енциклопедія для дівчат».

Відповідальна за організацію зав.філії №5 Українець С.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top