«Хай буде мир віднині і навіки»: конкурс малюнків

“Почуй нас, Боже, у молитвах! Спини цей безлад і війну.
Нам поверни щасливе небо І гарну, сонячну весну!”
Т. Сердюк

21 вересня 2022 року центральна бібліотека для дітей Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради презентувала відвідувачам виставку малюнків “Хай буде мир віднині і навіки”.

21 вересня – Міжнародний день миру, що впроваджений за рішенням ООН. Вперше він проводився у 1982 року. Цього дня ООН пропонує всім країнам і народам припинити воєнні дії, або ж відзначати цей день проведенням освітніх і громадських суспільних інформаційних акцій з проблем миру. В Україні Міжнародний день миру відзначається із 2002 року.

Сьогодні для нашої держави це свято є особливо значущим. Кожен свідомий українець мріє про перемогу та мир у нашій країні, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях.

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

У День Миру бажаємо всім українцям скорішої перемоги над агресором, незламної віри в свій народ, в його непереможний дух і силу, терпіння та праці задля наближення цього щасливого дня!  Бажаємо миру в сім’ях, миру в серцях і відносинах та миру нашій рідній Україні!

Відповідальна: Томілова Л.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top