«Хай Новий рік з добром до Вас прийде,  Різдво з колядкою хай завітає»

З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно – різдвяні свята і дорослі і малі. Адже це, мабуть найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та близьким незабутню казку.

      Ось і у бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради оформлений для своїх користувачів тижневий  передзвін зимових свят «Хай Новий рік з добром до Вас прийде,  Різдво з колядкою хай завітає».

       Звичайно новорічні та різдвяні свята приємно зустрічати, коли за вікнами справжня зима, але в цьому році про сніг та морози поки що мріємо.

           Протягом тижня з 2 січня по 10 січня бібліотекар радо зустрічала своїх користувачів які вітали з Новим роком бажали миру , добра, злагоди. В бібліотеці звучали чарівні колядки та віншування, бо не можна уявити Різдво без колядників та побажань. Гостей бібліотекар приймала  та щиро дякувала за привітання та колядування.

 В бібліотеці була оформлена виставка інсталяція «З Різдвом Христовим Україно!».

  Нехай у ці дні збуваються усі мрії і сподівання, а ми щасливо заживимо у нашій рідній Україні. Різдво Христове хай покриє хвилею благополуччя, а  всі неприємності залишаться в далеко в минулому.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top