“Хай Україна вся читає бо книга нас усіх єднає”

                                    Книги дружать з дітворою, 

Полюби їх у житті- 

І улюблені герої  

Будуть друзями в путі  

Сторінки книжок завітних 

Всіх нас доброму навчать- 

Працювати, і учитись, 

Й Батьківщину шанувать! 

(С.Михайлов.)

23. 03. 2021 року у бібліотеці філії №10 (с. Вовчинець, вул. Вовчинецька 35) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулась відеопрезентація  “Хай Україна вся читає бо книга нас усіх єднає”.     

               

Книга-це велике диво, створене людиною.  Ще не вміючи читати, ми розглядали малюнки до казок, слухали цікаві історії,  які читали нам мами чи бабусі. Щодня ми маємо справу з книгою в школі та вдома.        

Кожного року коли, навесні, пробуджується природа, коли все живе тягнеться до сонечка,  в Україні проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Читачі його люблять і чекають з нетерпінням. Це час , сповнений дивовижного  книжкового розмаїття. Зустрічі з найулюбленішими творами, літературні подорожі ,вікторини конкурси акції, книжкові виставки. Свято книги-це відкриття нових імен в літературі, участь у різноманітних заходах, які сприяють творчому відпочинку та змістовному дозвіллі.

За гроші можна купити все, але не можна купити здоров’я і розум. Про здоров’я потрібно дбати змалку ,а от розум може подарувати тільки-книга. Книга-найцінніший скарб одне з найкращих надбань людства.

«Любіть книгу, вона полегшить вам життя, по дружньому допоможе розібратися у строкатій і бурхливій плутанині думок, почуттів, подій, вона навчить вас поважати людину і самих себе, вона надихає розум і серце почуттям любові до світу ,до людини».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top