Хвилина застереження “Безпечне довкілля”

Закінчується навчальний рік  і приходить пора  канікул. Як завжди, кожен проведе їх по-різному. Подорожі, екскурсії, море, гори, походи, багато друзів – все це чекає на вас влітку. Турбуючись про те, щоб ці дні були не тільки цікавим, але й безпечними 14.05.2021 р. в бібліотеці-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулась хвилина застереження “Безпечне довкілля”.

На захід до бібліотеки завітав старший дільничний офіцер поліції, старший лейтенант поліції Гаріджук Володимир Михайлович. Він провів пізнавальну бесіду про безпеку на дорозі та в побуті, навів приклади надзвичайних випадків на природі, та нагадав присутнім про їхні права та обов’язки. Завідувачка бібліотеки провела цікавий конкурс “Я вмію правильно відпочивати”, та презентувала тематичну книжкову виставку.

Завжди треба виховувати у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи це на власному прикладі. Закликаємо завжди пам’ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок був цікавим і головне безпечним.

Відповідальна за захід: Вовк О.М. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top