Хвилинку цікавих публікацій по сторінках преси по темі «Мобілізація: соціальні аспекти»

19 лютого 2015 р.о 15.00 у бібліотеці-філії №7 (вул. Дністровська, 22) було проведено хвилинку цікавих публікацій по сторінках преси по темі «Мобілізація: соціальні аспекти».

Оскільки рішенням РНБО України визначено проведення у 2015 році нових хвиль мобілізації, то саме час поговорити про соціальні гарантії та пільги, які дає служба за мобілізацією, які мали б компенсувати військовозобов’язаним моральні та матеріальні втрати. Про те хто і як може отримати статус учасника бойових дій та які пільги чекають сім’ї захисників вітчизни. Про зміни до законодавчих актів України, щодо удосконалення порядку проходження військової служби та питань соціального захисту громадян України, які проходять військову службу.

Бібліотекар познайомила присутніх з періодичними виданнями у яких опубліковано цю надзвичайно актуальну інформацію: «Голос України», «Урядовий кур’єр», «Галичина», «Західний кур’єр» та ін. Про це та ще багато іншого можна дізнатись ознайомившись з викладкою літератури підготовленою для користувачів бібліотеки «Прочитай – це важливо». Відповідальна за проведення Федишин В.В. – бібліотекар читального залу.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top