Художній вернісаж “ Творці кольорового дивосвіту” (картини подаровані бібліотеці користувачами)

З 4 по 10 жовтня 2018 року протягом тижня на абонементі ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках відзначення Всеукраїнського дня художника (друга неділя жовтня) проходитиме художній вернісаж “ Творці кольорового дивосвіту”. Кожний відвідувач бібліотеки матиме можливість заглибитися у світ образотворчого мистецтва, познайомившись із картинами подарованими бібліотеці користувачами, які представлені як у приміщенні абонементу ЦБ, так і на бібліовітринах. Презентуючи художні роботи, бібліотекар підкреслила, що хтось творить красу словом, хтось – звуком, а хтось – кольорами. Радість, яку дають нам картини – це радість участі разом з художником в тому процесі пізнання світу, який ми називаємо мистецтвом.

Бібліотекар представила роботи творчих талановитих користувачів, а саме: учасника АТО – Ярослава Туріва (низький уклін йому за наше мирне життя), студентки Інституту культури Івано-Франківського ПНУ ім. В. Стефаника – Віталіни Майданської (які прикрашали не один масовий захід, були візитівкою до проведення БІБЛІОТЕЧНИКА “Музика скликає друзів”, а цю експозицію поповнила її нова робота “Осінній етюд”), постійної читачки Надії Щерби (яка представила аж 5 своїх робіт).

Бібліотекар побажала авторам нових ідей, творчих задумів і здобутків та наголосила, що саме такі, на перший погляд, прості роботи будять прагнення до прекрасного, спонукають замислитися над сутністю буття. Творчі досягнення як досвідчених майстрів, так і початкових художників свідчать про їх потужний потенціал та сприяють позитивному іміджу бібліотеки, в якій виставляються їхні роботи.

Представляючи книжкову виставку ”Світ кольорових емоцій та фантазій”, бібліотекар зауважила, що саме українським майстрам пензля і різця належать, твори, які стали частиною золотого фонду світового образотворчого мистецтва. Вона розповіла про кращих сучасних художників України (І.Марчука, А. Савадова, А.Криволапа, Є.Гапчинську, В. Сидоренка та інш.), а також про чисельну плеяду митців Івано-Франківщини.

Художні роботи представлені на бібліовітрині притягуватимуть увагу, як користувачів абонементу ЦБ, так і просто перехожих ще не один день.
Позитивні емоції!!! Глибокі враження!!! Приходьте не пошкодуєте!
Захід підготовлений для широкого кола користувачів.
Відповідальні: Кирста О.М., ЛисенкоЛ.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top