“Час цікавих випробувань”

В Будинку культури с. Драгомирчани та бібліотеці-філії №24 Івано — Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради проходила цікава і насичена програма з нагоди відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці, 80 річниці створення УПА, 530 річниці від Дня заснування українського козацтва та Дня захисників та захисниць України.


Розпочався захід цікавими випробуваннями «Як козаки до бібліотеки ходили», учасниками яких стали учні Драгомирчанської гімназії та жителі нашої громади. На конкурсантів чекали цікаві завдання, під час яких вони проявляли свою уважність, командний дух та завзятість. Майбутні козаки і козачки швидко, вправно та з гарним настроєм проходили всі труднощі.
Козацькі випробування плавно перейшли у програму тематичного вечора «Понад усе вони любили Україну», де учасники заходу пригадали історію свята Покрови Пресвятої Богородиці, ознайомилися із цікавими фактами створення УПА, вшанували хвилиною мовчання всіх тих захисників та захисниць, які віддали своє життя за Україну та згадали воїнів нашої громади поіменно, яким будемо дякувати все життя за їхню відвагу та героїзм. Закінчився захід
флешмобом – всі виконували нашу українську народну пісню «Ой у лузі червона калина».
Всі ми нащадки славних козаків і сьогодні, вкотре, на полі бою це доводимо.
Слава Україні! Героям слава!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top