«Читаємо, співаємо – і Бога прославляємо»

З гаївками до ПЕРЕМОГИ

18.04.2023 року о 15.00 біля Катедрального собору працівники бібліотек Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради організували та провели акцію, в рамках якої усім охочим роздавали патріотичні флаєри з текстами гаївок. Також були підготовлені патріотичні писанки, якими мешканці та гості міста, що були присутніми на даному заході мали нагоду прикрасити одяг.

А вже о 16.00 на Вічевому майдані було створено бібліопростір «Христос Воскрес! Воскресне Україна!», де бібліотекарі презентували різноманітні майстер-класи з виготовлення Великодніх прикрас. Також були власноруч зроблені патріотичні писанки, які були запропоновані як символ оберегу для учасників майстер-класів та гостей бібліопростору. А в подарунок кожен відвідувач даного заходу отримав листівку-флаєр з текстами віршів про Великдень та мотиваційними цитатами.

Була оформлена книжкова виставка «Великодній розмай», на якій представлено літературу відповідно до теми.

Запрошуємо усіх охочих до бібліотек Івано-Франківської МЦБС для детальнішого ознайомлення з різнотематичними книгами та художніми виданнями. Адже нація, яка читає – непереможна!
Слава Україні! Героям Слава!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top