“Чорна тінь Голодомору”

Щорічно День пам’яті жертв Голодоморів та політичних репресій в Україні відзначають в четверту суботу листопада.
Голодомор — масовий штучно організований голод, влаштований радянською владою шляхом вилучення всіх продовольчих запасів в українців, яке відбулося разом з репресіями проти нашого народу. Україна внаслідок геноциду, масових штучних голодів втратила мільйони людських життів. І сьогодні, через дев’ять десятиліть, Росія знову застосовує методи геноциду, має на меті знищити українську націю як таку. Знищити українську ідентичність, культуру, мову. І тоді, і сьогодні Росія намагається зламати волю українців до спротиву, до боротьби, використовуючи весь свій терористичний арсенал.  Але, як і тоді, так і тепер ми вистоїмо і переможемо!
В бібліотеці-філії 9 (с. Крихівці) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради 26 листопада 2022 року організована виставка-пам’ять “Чорна пам’ять Голодомору” до вшанування Дня пам’яті жертв Голодоморів та політичних репресій в Україні.
Запалімо вогник пам’яті, як вияв скорботи за загиблими та віри в перемогу нашого народу. Приєднаймося до акції “Запали свічу”!
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top