Шевченківські читання “Слово, пісня, Дума Кобзаря – ви окраса й суть мого життя”

Щороку відзначають українці у ці березневі дні річницю від дня народження великого сина України, геніального поета і прозаїка, неперевершеного художника – живописця Тараса Григоровича Шевченка. Ім’я великого Кобзаря ми згадуємо часто, адже він подарував нам безцінний скарб: свої чудові твори, з яких звучить любов до України і турбота про її майбутнє.

14.03.17р. з нагоди 203 річниці великого українця Т.Г.Шевченка в бібліотеці – філії №1 по роботі з дітьми відбулися шевченківські читання “Слово, пісня, дума Кобзаря – ви окраса й суть мого життя”. На свято завітали учні 3 – А класу ЗОШ №4.

Зав. бібліотекою Марковська О.М. допомогла читачам поринути у світ життя і творчості поета, збагнути пророчість його слів і їхню актуальність у наш час. Для кращого сприйняття біографії використали мультимедійну техніку.

Тарасове слово прозвучало із уст дітей. Школярі віршами і піснями прославляли величне Кобзареве слово. Свято відбулося урочисто й святково.
До уваги присутніх була запропонована книжкова виставка “А слово Тарасове є і буде вічне, як вічна матінка – земля”. В кінці прозвучали пісні про Шевченка, було показано відеоролик про вшанування його пам’яті.

Відповідальна за проведення Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top