“Шукай журнал на смак і вподобання”

Журнали. Кожного місяця їх чекають, намагаються передбачити, що буде далі, хочуть швидше взяти в руки і погортати, а потім зібрати цілу колекцію й прочитати знову.  Саме з них ми дізнаємося те, що не знайшли в книгах.

   28 березня 2021 року в бібліотеці – філії №4   ( вул. Є.  Коновальця, 132а) Департаменту культури  Івано-Франківської  міської ради,  бібліотекарі, в рамках проекту «Тиждень дитячої та юнацької книги»,  підготували  періодичний ексклюзив «Шукай журнал на смак і вподобання».  На цьому заході ми провели коротке ознайомлення з різними видами журналів.  Щоб кожен наш користувач знайшов  те, що принесе йому користь і насолоду.

В нашій бібліотеці є цікаві журнали для юнацтва: «Жінка», Журнал для жінок», «Сто талантів», «Однокласник» – з яких ви дізнаєтеся цікаві історії, корисні поради, як дбати про себе; «Рецепти господині», Будьмо здорові», «Дім, сад, город», «Добрий лікар»  – приготуєте  смачні страви і вбережете здоров’я; а якщо ви хочете подорожувати вас надихне «Міжнародний туризм»; заставить посміхнутися – «Перець»; для любителів художніх творів віршів й  навчання підійдуть «Всесвіт», «Радіоаматор», «Київ», «Позакласний час», «Шкільна бібліотека», Зарубіжна література в школах України».

Нашим маленьким читачам рекомендуємо посміхатися і вчитися з «Веселою перервою», вчити іноземну мову і малювати з «Смайликом»,  навчить читати й робити саморобки  – «Малятко».  А ще тут є періодика з розмальовками, пригодами, цікавими фактами – «ВДГ». Багато нового малята дізнаються з «Колоска», «Крилаті», «Моє хобі», «Дзвіночок» та ін..

Заходьте на нашу сторінку в фейзбуці  https://www.facebook.com/biblioteka.mcbs/. .

Будьте здорові. Чекаємо на всіх після закінчення карантину. 

Відповідальні за проведення: Лесик Л. А.,  Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top