Щиро вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня.

Шановні українські бібліотекарі, дорогі колеги! Щиро вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек! Нас об’єднує книга, а книга  – це велика сила. Вона  вчить  нас думати, мріяти та, зрештою, жити. Тож хай ніколи не згасне світоч бібліотеки! Здоров’я вам, натхнення, креативних ідей та їх успішного втілення. Нехай бібліотеки будуть потужними місцями сили в Україні і по цілому світі.

Всеукраїнський день бібліотек встановлений в Україні, «…враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства та підтримуючи ініціативу бібліотечної громадськості…», згідно з Указом Президента України «Про встановлення Всеукраїнського дня бібліотек» від 14 травня 1998 р. № 471/98. Ми пишаємося тим, що маємо це свято як вияв глибокої поваги до нашої праці, як визнання державою суспільної значимості бібліотек, що стали однією з найважливіших складових частин інформаційної структури суспільства.

 Сьогодні бібліотека наполегливо адаптується до потреб населення. Задоволення інформаційних потреб читача, його запитів, уподобань є головним і визначальним у роботі книгозбірні – бібліотекарі впевнено декларують таку позицію. Проблеми в бібліотеці є і ми  докладаємо максимум зусиль та професійного хисту для їх вирішення.  В жодному разі не применшуючи їх важливості, бібліотекарі читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради о 13:00 презентували відеошарж   “Читач у бібліотеці – це завжди свято!” та святкове привітання для бібліотекарів.

 

Відповідальна за підготовку і проведення заходу – Світлана Балабан.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top