“Якщо зміцніє хоч одна родина, міцною стане наша Україна”

Працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  до Дня родини оформили  книжкову виставку   “Якщо зміцніє хоч одна родина, міцною стане наша Україна”. 

Родина, сім’я, дім – найголовніше  в житті кожної людини. Родина – невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, добра та злагоди. В усі часи любов і повага до родини була  основою народної  моралі та її найвищим законом. Формування в родинні духовної культури особистості завжди здійснювалося через читання.  Книги з малих років прищеплюють  добрі почуття і благородні думки, пробуджують до гарних вчинків, сприяють їх  моральному становленню в родині.

На виставці представлені книги, що стосуються сім’ї, роду, родоводу. Також це книги про звичаї, традиції, українські родини про її обереги. Потрібно, щоб кожна сім’я, кожна родина зберігала   і збагачувала свою родовідну пам’ять, історію і культуру.

Колектив бібліотеки бажає кожній родині  миру, взаєморозуміння, поваги один до одного, і  звичайно безмежної любові. Бережіть свої родини.

Запрошуємо до бібліотеки.  

Відповідальна за проведення Тейсар  С. С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top