Івано-Франківська МЦБС отримала грант від платформи Тепле Місто

З 23 квітня до 23 травня тривав прийом заявок на літню хвилю програми «Міські Ґранти». Загалом на літню програму конкурсу подалося 26 проектів, у шорт-лист увійшло 10. Переможцями літньої хвилі програми «Міські Ґранти» стали 5 проектів, серед них проект Івано-Франківської МЦБС “Інклюзія в бібліотеці”.

Сума гранту складає – 19 985 грн. Проект має на меті надати людям з порушенням зору можливість презентувати себе та свої уподобання, знайти нові знайомства, реалізовувати свій творчий потенціал, професійні амбіції, отримати нові знання в галузі літератури й мистецтва, цікаво та креативно проводити дозвілля. Реалізація проекту відбудеться в бібліотеці-філії №4.

Оцінювання учасників проводила незалежна комісія. Спочатку експерти оцінювали проекти дистанційно, а вже у фінальному етапі команди мали змогу презентували свої ідеї у форматі живого спілкування.

У складі комісії були:

  • Юлія Ляхович — менеджер соціальних та комерційних проектів, маркетолог;
  • Віталій Соловій — експерт з сталого розвитку, економіки замкнених циклів та екологічних комунікацій, співзасновник Garbage31;
  • Наталія Федьків — виконавчий директор ГО «Івано-Франківський ІТ кластер», засновниця ГО «МО «Активна країна»;
  • Люда Андреїв — архітектор, автор скверу «Первоцвіт», благоустрою міської лікарні та МАФів по вул. Шевченка;
  • Тарас Кобець — бізнес-аналітик у компанії SoftJourn, медіаексперт, SMM-аналітик, журналіст з 10-річним стажем, автор проекту-афіші Івано-Франківська IFCity;
  • Ігор Смаль — директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, кандидат географічних наук.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top