Ігрова карусель “Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі”.

    Літні канікули є гаряча пора для бібліотек. Адже в цей час юних читачів ми не тільки обслуговуємо книгами, а й організовуємо їхнє дозвілля.  2.07.2022 року працівники бібліотеки філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, в рамках проекту “Бібліотека в дворах”, провели ігрову карусель “Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі”.

Бібліотекарі створили для дітей територію дозвілля, де діти малювали кольоровими олівцями в розмальовках, стрибали через обручі і скакалки.


     

До уваги дітей були запропоновані загадки і вікторини, де вони могли продемонструвати свої знання прочитаних казок. Діти також із задоволенням складали пазловий килимок. В перерві між іграми бібліотекарі проводили музичні хвилинки, де діти з задоволенням виконували свої улюблені пісні.

    Біля книжкової викладки ”Казковий світ улюблених героїв “присутні мали можливість зустрітись із дивовижним світом казки. Атмосфера заходу була весела і невимушена. Бібліотекарі гостинно запрошували дітей і їхніх батьків відвідати бібліотеку і стати її постійними читачами.

Відповідальні за проведення: Марковська О.М       Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top