Ігротека в бібліотеці “Веселковий світ дитинства”

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Є.Коновальця, 132А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, в рамках проєкту «Літо +», підготували і провели ігротеку «Веселковий світ дитинства». Для маленьких користувачів бібліотеки були приготовані настільні ігри (лото, доміно, шашки, шахи, пазли і т.п.), розмальовки, саморобки та конкурси загадок і скоромовок. Захід проходив із дотриманням всіх соціальних дистанцій і санітарних норм, що аніскілечки не зіпсувало атмосферу радості, гарного настрою і спілкування в дружній компанії.

Щиро бажаємо всім нашим маленьким друзям, батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захопливим, сповненим любові, ласки та добра!

Відповідальна за проведення Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top