«Із неба в український край йде святий Миколай»

19 грудня в Україні відзначається День Святого Миколая – одне з найрадісніших свят усього люду, а особливо радіють діти приходу Святого Миколая, який кладе їм під подушку «винагороди» за їхню слухняність та
працьовитість.
Незвичайного святкового дня, 19 грудня 2019 року завідувачка бібліотеки – філії №8 (вул. Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради провела  пізнавальні посиденьки «Із неба в український край йде святий Миколай» в приміщенні будинку просвіти  спільно з дитячо – юнацьким клубом «Дивограй». Керівник цього клубу педагог – організатор Салижин Н.М.

Свято розпочала бібліотекар, вона розповіла про святого Миколая, про історію його життя, а діти ділилися радістю, що зранку до кожного завітав Миколай і  залишив подарунки.


В цій затишній, святковій атмосфері з уст дітей лунали пісні та вірші. Впродовж свята діти відгадували вікторини та приймали участь у різноманітних іграх. Кожна дитина проявила свої творчі здібності в майстер–класі, який провела керівник гуртка Марущак Х.І. і отримала величезне задоволення. Завершенням заходу солодкою винагородою стали цукерки.


Свято вдалось на славу. Хай кожне зимове свято приносить дітям радість, задоволення, пізнання нового. Бажаю усім веселих свят, щастя, миру і здоров’я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top