“Інтереси, здібності, покликання і вибір професії”

       Професій на світі є дуже багато, і всі вони  важливі. Кожна людина прагне вибрати собі професію за покликанням.  Ще з раннього віку діти повинні здобути знання про різноманітний світ професій.  Це дозволить їм  у дорослому віці легко обрати професію мрії.

Батьки є авторитетним та впливовим  джерелом інформації  про навколишній світ, тому вони повинні давати поради дітям. Відмінним рішенням  цих питань стане бібліотека та книга. де батькам та дітям нададуть вичерпну відповідь. ознайомлять із книгами  та періодичними виданнями по цій темі.

20.10.2022 р. у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми МЦБС Департаменту культури Івано- Франківської міської ради  бібліотекарі підготували калейдоскоп професій “Інтереси, здібності, покликання і вибір професії .”  Оформлено тематичну викладку  “Подорож у світ професій”  де були представлені книги, інформація про різноманітний світ професій з періодичних видань, а також малюнки дітей. Бібліотекар  проводила вікторину “ Розумники та розумниці”, конкурс “Розминка-гуморинка”, присутні  переглянули мультфільм “Вибір професії”.

Дітям потрібно ще багато навчатися, перш ніж остаточно оберуть свою дорогу у майбутнє. Але ким би ви не були за професією,  хочеться, щоб ви завжди залишалися гарними, добрими людьми. 

Відповідальна за захід:     Драганчук Г.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top