Інтернет-реклама “І дзвін співає до небес – Христос Воскрес!!! Воістину Воскрес!!!”

Працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила, 16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради запрошують долучитись до створення чудової великодньої виставкової експозиції у вітринному і бібліотечному просторі “І дзвін співає до небес – Христос Воскрес!!! Воістину Воскрес!!!” активістів і користувачів бібліотеки, а також жителів мікрорайону та міста.

Возможно, это изображение (в помещении)

Дана експозиція буде діяти з 29 квітня до 5 травня 2021 року і складатиметься з книжкової виставки-інсталяції “Великодніх дзвонів спів”, бібліосушки ілюстрацій за книгою “Намалюй ми писаночку…” та великоднього бібліовітражу “ Воскресіння – то велика радість, Благодать Господня навесні”, який буде прикрашений великодніми писанками, крашанками, віночками та іншими великодніми цікавинками.

Пропонуємо за бажанням підготувати великодні атрибути виготовлені своїми руками та занести їх до бібліотеки. Зокрема, якщо хтось придбав собі чи вишив новий великодній рушник до святкового кошика і у вас їх уже є вдома декілька, то можна і вишиті рушники з минулих років занести до бібліотеки. З цих виробів буде створена окрема виставка великодніх рушників із підписами учасників виставки. Збереження і повернення  гарантуємо. Така виставка великодніх рушників прикрасить бібліотечні вітрини та стане окрасою великодньої виставкової експозиції.

Отож, давайте до свята Воскресіння Христового, яке цього року відбудеться 02.05.2021 року разом створимо великодню атмосферу на абонементі ЦБ святковим і незабутнім презентаційним арт- простором для представлення творчості наших містян, адже бібліотека – своєрідний креативний центр міста.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top