Інформаційне повідомлення “Вам наша шана і любов”

Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

19 лютого бібліотекаркою бібліотеки-філії №19 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготовлено інформаційне повідомлення “Вам наша шана і любов”, яке відображає події, що відбувалися на Майдані, а також вірші, що віддзеркалюють настрій тих незабутніх днів. Відвідувачі бібліотеки мали змогу переглянути книжкову виставку та перечитати поезії, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Пам’ятний день встановлено Указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої Держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Події тих днів назавжди залишаться в серці кожного українця. Небесну Сотню пам’ятатимуть завжди, про них обов’язково знатимуть прийдешні покоління, бо Герої не вмирають! Ми закликаємо кожного не забувати про тих, хто віддав своє життя за нашу країну, і пам’ятати їхні подвиги у боротьбі за свободу і незалежність України.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top