Інформаційний огляд “Літературні новинки року”

22.12 в бібліотеці-філії №14 (вул. Довженка,12) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради користувачі бібліотеки мали можливість ознайомитись із літературними новинками року.

Для поціновувачів української літератури важливими стали романи В. Лиса “В’язні зеленої дачі”, С.Талан “Букет улюблених квітів”, “Зловити промінь щастя”, збірка новел, есеїв, спогадів В.Шкляра “Треба спитати у Бога” і, звичайно, роман Гаськи Шиян “За спиною”, який став помітним явищем української сучасності.
Любителів краєзнавчої літератури порадують новинки від видавництв “Лілея -НВ”, “Місто НВ”, “Фоліант”: Енциклопедія гуцульського життя С.Вінценза “На високій полонині” в перекладі Т.Прохаська; збірник наукових праць “Галич”; “Легенди та перекази”, зібрані і відредаговані С.Пушиком та книга про самого С. Пушика, видана до його 75-річчя знаменитим літератором В.Качканом “За престолом нації: Степан Пушик в орамленні доби”.

Для тих, хто захоплюється мотиваційною літературою та психологією, сюрпризом стануть книги Джо Вітале “Ключ. Як мати все, що забажаєш” та Джо Диспенза “Надприродний розум”.
Перекладна література представлена: класиками – Ф.Саган “Охоронець серця”, К.Ліспектор “Сімейні узи”; світовими бестселерами – Д.Кіз “Доторк”, Н.Шустерман “Жнець”, трилогія Т.Пратчета серії “Дискосвіт”; сучасною літературою – Г.Гендрікс “Дружина між нами”, Д.Лебовіц “Солодке життя в Парижі”, А.Мартен-Люган “Закохані в книжки не сплять на самоті”, Л.Райлі “Будинок орхідей”; пригодницькими хітами – Т.Адамс “Немає виходу”, Н.Гоулі “За мить до падіння”, Ж.Діккер “Правда про справу Гаррі Квеберта”, Е.Макніл “Майстерня ляльок”.
Запрошуємо на зустріч із “Літературними новинками року” до бібліотеки всіх бажаючих”.

Відповідальна за проведення С.П.Араджіоні.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top